Ειδήσεις νέα από την Άρτα και όλη την Ήπειρο - Ta Nea tis Mikrospilias
  • ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • I ❤ ΜΙΚΡΟΣΠΗΛΙΑ
  • ΜΙΚΡΟΣΠΗΛΙΑ TV
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΣΤΗΝ Γ' ΕΘΝΙΚΗ! 11:50

3/9/2013

0 Comments

 
Picture
Με αφορμή την κλήρωση της  Γ' Εθνικής σας παρουσιάζουμε ένα μοναδικό αφιέρωμα με όσα πρέπει να ξέρετε για τις αντιπάλους της ΑΕ Καραϊσκάκης στον 4ο Όμιλο ...

...
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
Picture
Έτος Ιδρύσεως: 1926
Χρώματα: Κίτρινο - μαύρο
Έδρα: Δημ. στάδιο Αιτωλικού (2000)

Picture
Η τυπική ίδρυση του Άρη Αιτωλικού είναι το 1926, αλλά δυο τρία χρόνια αργότερα άρχισε η ομάδα να γίνεται μεγάλο όνομα. Μάλιστα, ο κόσμος, τη λέξη ποδόσφαιρο την άκουσε για πρώτη φορά, στο Αιτωλικό, με τον αγγλικό όρο «Φουτ μπώλ».

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Picture
Έτος Ιδρύσεως: 1931
Χρώματα: Μπλε - Άσπρο
Έδρα: Δημοτικό Στάδιο Μεσολογγίου

Picture
Η Α.Ε. Μεσολογγίου ιδρύθηκε το 1931 με τη συνένωση των τοπικών ομάδων (Ολυμπιακός, Δάφνη, Ατρόμητος, Αστέρας).

Η Α.Ε. Μεσολογγίου αναγνωρίζεται τυπικά και ουσιαστικά στο ποδοσφαιρικό, αθλητικό σωματείο και εντάσσεται στη δύναμη της ΕΠ.Σ. ΑΧΑΪΑΣ τον Σεπτέμβριο του 1932.

Οι πρώτοι ποδοσφαιριστές της ήταν οι: Ντρες, Λιναρδάτος, Γιαννόπουλος, Μακεδονόπουλος, Παπαδημητρίου, Ζαβιτσωνάκης, Γαλάνης, Βορίλας, Βαλσαμάκης, Σταυρόπουλος, Πετρολέγγας, Φάκας, Ρήγας και Πολύδωρος.

Η ομάδα της Α.Ε. Μεσολογγίου με την έναρξη του πολέμου, το 1940 παύει τις αγωνιστικές της δραστηριότητες και μετά το Αλβανικό έπος και την Γερμανική κατοχή, σε εποχή εμφύλιου σπαραγμού, εμφανίζεται διασπασμένη και διχασμένη έχοντας πάρει τη θέση της δύο ομάδες: η ΝΙΚΗ και ο ΕΘΝΙΚΟΣ.

Με πρωτοβουλία των αείμνηστων Νάσου Θεοφιλάτου, Κωνσταντίνου Ρήγα και άλλων Μεσολογγιτών που προέρχονται από διαφορετικές πολιτικές παρατάξεις, ενώνουν το 1946 τις δύο ομάδες ΝΙΚΗ και ΕΘΝΙΚΟ και επανιδρύουν την Α.Ε. Μεσολογγίου. 

Η μεταπολεμική ομάδα είχε ποδοσφαιριστές όπως οι: ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΣ, ΡΗΓΛΟΣ, ΕΥΝΟΔΙΝΟΣ, ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΛΛΙΑΣ, ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ, ΚΑΡΑΒΙΑΣ, ΧΑΣΙΩΤΗΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΟΦΙΑΝΟΣ, ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΑΡΑΝΤΟΣ, ΛΕΩΝΑΚΗΣ και είναι αυτοί που αγωνίζονταν στα πρώτα αθλήματα που διοργανώνονταν από την Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ.

Τη δεκαετία του ’50 αναδείχτηκαν σπουδαίοι ποδοσφαιριστές που προκάλεσαν το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων, όπως οι: ΣΙΚΟΛΑΣ, ΓΚΟΥΒΑΣ, ΚΟΜΜΑΤΑΣ, ΣΤΑΘΕΛΟΣ, ΠΟΥΛΗΣ, ΔΕΡΑΟΣ, ΛΕΩΝΑΚΗΣ, ΣΑΚΕΡΙΑΝΟΣ, ΣΟΡΟΝΤΗΛΑΣ, ΜΑΜΑΛΟΥΓΚΑΣ κ.α.

Ο ύμνος της ΑΕΜ:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ
Picture
Έτος Ιδρύσεως: 1964
Χρώματα: Μπλε - Κόκκινο
Έδρα: Δημοτικό Γήπεδο Λαρισσού

Picture
Η επίσημη παρουσία του Ατρόμητου Λάππα ξεκινά από το 1964. Ανεπίσημα είχε ξεκινήσει από τη δεκαετία του ’40. Κορυφαίες παρουσίες υπήρξαν με τη συμμετοχή του στο περιφερειακό πρωτάθλημα 1968 – 1969 και1969 – 1970.

Αρκετές χρονιές από τότε συμμετείχε στην Α’ Κατηγορία Αχαΐας και είχε πρωταγωνιστήσει κυρίως τη δεκαετία του ’90 που πολλές φορές προσπάθησε να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να «ανέβει» στη Δ’ Εθνική. Από το 2006 αγωνίζεται στη Δ’ Εθνική.

Έχει πετύχει σημαντικές νίκες με ιστορικές ομάδες όπως ο Πανηλειακός, ο Μεσσηνιακός, η Σπάρτη, ο Παναιγιάλειος, ο Πάμισος Μεσσήνης, η Εράνη Φιλιατρών, ο ΠΑΟ Βάρδας κ.α.

Τη φανέλα του Ατρόμητου Λάππα έχουν φορέσει σημαντικοί ποδοσφαιριστές όπως ο διεθνής Άγγελος Βιλανάκης, ο Τάκης Παναγόπουλος, ο Ανδρέας Ανδρούτσος, ο Κώστας Βλαχόπουλος, ο Βασίλης Τσόλακας, ο Νίκος Δαβουρλής, ο Χρήστος Ξυπολάς, ο Θανάσης Μπούρδος, ο Κώστας Κουκής κ.α.

Στο παρελθόν έχει αναδείξει ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε μεγαλύτερες κατηγορίες όπως ο Βασίλης Δημόπουλος, ο Άρης Κουτσογιαννόπουλος, ο Γιώργος Μυλωνάς, ο Χρήστος Ζάγκλας, ο Κώστας Γιοβάνης κ.α.


AXAΪΚΗ
Picture
Έτος Ιδρύσεως: 1920
Χρώματα: Κίτρινο - Μαύρο
Έδρα: Εθνικό Στάδιο Κάτω Αχαΐας

Picture
Η Αχαϊκή Ιδρύθηκε το 1945, αλλά υπήρχε ως ανεπίσημο σωματείο από το 1920. 

Ο σύλλογος αρχικά ιδρύθηκε σαν ανεξάρτητος σύλλογος το 1920 και το 1936 διαλύθηκε.Έχει αγωνιστεί μέχρι την Β΄ Εθνική Κατηγορία με αξιώσεις. Καλύτερη θέση είναι η 16η στην Β Εθνική το 1982 και 1983. Έπαιξε πρώτη φορά στην Γ' κατηγορία το 1945-46 για ανέβει στην Β' το 1947-48, τελευταία φορά στην Γ έπαιξε την περίοδο 1958-59.

Στην Β' κατηγορία έπαιξε συνεχώς έως την περίοδο 1961-62 όπου ανέβηκε στην Α' κατηγορία για πρώτη φορά.Από το 1962 παίζει συνεχώς ή στην Α' κατηγορία του πρωταθλήματος Αχαΐας ή σε εθνικές κατηγορίες.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΙΚΩΝ
Picture
Έτος Ιδρύσεως: 1968
Χρώματα: Μπλε - Άσπρο
Έδρα: Γήπεδο Σαγέικων

Picture
Ο Εθνικός Σαγέικων Ιδρύθηκε το 1968. Έδρα του είναι το χωριό Σαγέικα Αχαΐας κι αγωνίζεται σε ιδιόκτητο γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα.
 
Θεωρείται φυσική συνέχεια του Ολυμπιακού Σαγέικων που υπήρχε από το 1931 σαν ανεξάρτητο σωματείο.

Ξεκίνησε από την Γ' κατηγορία το 1971 και σε δύο χρόνια, το 1973, έπαιζε στην Α΄κατηγορία. Στην Α' κατηγορία αγωνίστηκε με ένα μικρό διάλειμμα την περίοδο 1981-82 έως το 1985 όπου υποβιβάστηκε .Στην Α επέστρεψε το 1991 , το 1993 , κι από το 1995 έως το 2009 αγωνιζόταν στην Α' Κατηγορία.

Ο Εθνικός έχει κατακτήσει τρεις φορές το πρωτάθλημα Αχαΐας. Πρώτη φορά την αγωνιστική περίοδο 1990-91, έπειτα την περίοδο 1997-98 και 2008-09. Στο κύπελλο Αχαΐας είναι δύο φορές νικητής την περίοδο 1974-75 και την περίοδο 1975-76. Φιναλίστ ήταν το 2009-10 όπου έχασε με 4-0 από τον Ατρόμητο Λάππα.

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ
Picture
Έτος Ιδρύσεως: 1948
Χρώματα: Πράσινο - Άσπρο
Έδρα: Στάδιο Γρηγόριος Καλάκος (Βάρδα Ηλείας)

Picture
ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Picture
Έτος Ιδρύσεως: 2007
Χρώματα: Πράσινο - Άσπρο
Έδρα: Γήπεδο Χανιων Πανόπουλου

Picture
Ο Πολιτιστικός Φιλαθλητικός Όμιλος Πανόπουλου (Π.Φ.Ο. Πανόπουλου) έχει έδρα το Πανόπουλο Αρχαίας Ολυμπίας, ένα χωριό της Ορεινής Ηλείας με πληθυσμό 350 κατοίκους. 

Αγωνίζεται σε ιδιόκτητο γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα, στα Χάνια Πανόπουλου. Η ομάδα ιδρύθηκε το 2007 από τον Γιώργο Πανόπουλο, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην περιοχή της ορεινής Ηλείας.

ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ
Picture
Έτος Ιδρύσεως: -
Χρώματα: Μαύρο - Άσπρο
Έδρα: Στάδιο Μανολάδας

Picture
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
Picture
Έτος Ιδρύσεως: 1927
Χρώματα: Πράσινο - Άσπρο


Picture
ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Picture
Έτος Ιδρύσεως: 1967
Χρώματα: Μαύρο - Άσπρο
Έδρα: Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας

Picture
Η Καλαμάτα ιδρύθηκε το 1967 έπειτα από αναγκαστική συγχώνευση των ποδοσφαιρικών σωματείων της πόλης: Απόλλωνα και Όμιλου Καλαμάτας (προϊόν συγχώνευσης Πράσινων Πουλιών και Ολυμπιακού), την οποία επέβαλε το δικτατορικό καθεστώς. Οι τρεις παλιές ομάδες επανιδρύθηκαν το 1974 και συμμετέχουν ως σήμερα στο τοπικό πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας. Αρχικά, ως έμβλημα του σωματείου επιβλήθηκε από τη δικτατορία ο μυθικός φοίνικας, τον οποίο η ομάδα κατάργησε το 1974.

Κατά τη δεκαετία του '70 υπήρξε η πρώτη χρυσή περίοδος του συλλόγου, επί προεδρίας του έμπορου Λυκούργου Γαϊτανάρου. Το 1972 και το 1974 κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής και αγωνίστηκε για δύο περιόδους στην Α΄ Εθνική. Τις διακρίσεις αυτές ακολούθησε μια μακροχρόνια περίοδος παρακμής, κατά την οποία ο σύλλογος υποβιβαζόταν συνεχώς, φθάνοντας ως την Α΄ τοπική κατηγορία της Μεσσηνίας. Στη συνέχεια άρχισε να ανεβαίνει σταδιακά τις κατηγορίες και το 1995 επανήλθε στην Α΄ Εθνική, επί προεδρίας του Σταύρου Παπαδόπουλου.

Μετά την αποχώρηση του Παπαδόπουλου πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ομάδας ανέλαβε ο Γιώργος Γρηγορόπουλος το Φεβρουάριο του 2000 όταν η ομάδα έκανε και τη χρυσή πορεία στο δεύτερο μισό της σεζόν 1999-2000. Δεν κατάφερε να ανταποκριθεί οικονομικά στις υποχρεώσεις του συλλόγου με αποτέλεσμα το 2010 να υποβιβαστεί από τη Β΄ εθνική και την επόμενη σεζόν να μην καταφέρει να δηλώσει συμμετοχή ούτε στην Γ΄ Εθνική και η ΠΑΕ να διαλυθεί. 

Το καλοκαίρι του 2010 δεν υπέβαλε δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας στην Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου και υποβιβάστηκε μετά από έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΕΠ στις 13-08-2010, στην Δ’ Εθνική.


Ο ύμνος της ομάδας:
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ
Picture
Έτος Ιδρύσεως: 1888
Χρώματα: Πράσινο - Άσπρο
Έδρα: Γήπεδο Μεσσηνιακού

Picture
Ο Μεσσηνιακός Γυμναστικός Σύλλογος είναι από τους αρχαιότερους ελληνικούς αθλητικούς συλλόγους, αφού ιδρύθηκε το 1888 με πρώτο πρόεδρο τον Παναγιώτη Μπενάκη ως σύλλογος κλασικού αθλητισμού. 

Από το ξεκίνημά του ο σύλλογος στελεχώθηκε από σημαντικές προσωπικότητες της Καλαμάτας, οι οποίες τους έδωσαν κύρος και ώθηση. Πολλά μέλη των διοικήσεών του υπήρξαν δήμαρχοι, νομάρχες, πρόξενοι, βουλευτές, ακόμα και υπουργοί. Το 1896 υπήρξε ιδρυτικό μέλος του ΣΕΓΑΣ (τότε ΣΕΑΓΣ). Από το 1895 είχε δημιουργήσει μια αθλητική και προπονητική εγκατάσταση και διοργάνωσε αθλητικούς αγώνες στην περιοχή "Φραγκόλιμνα" της Καλαμάτας. Το 1899 έστειλε έναν αθλητή στους αθλητικούς αγώνες Α΄ Σωτήρια, που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος στο Στάδιο, επί τη διασώσει του Βασιλιά Γεώργιου σε απόπειρα δολοφονίας του.Στις αρχές του 20ου αιώνα απέκτησε ιδιόκτητο γυμναστήριο, το σημερινό Γήπεδο Μεσσηνιακού στην ανατολική πλευρά της πόλης.

Το 1929 ιδρύεται και η ποδοσφαιρική του ομάδα με την διεξαγωγή του πρώτου αγώνα του Μεσσηνιακού με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Την ίδια περίοδο συμμετέχει στην ιδρυτική συνέλευση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καλαμάτας. 


ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ
Picture
Έτος Ιδρύσεως: -
Χρώματα: Κίτρινο - Μπλε
Έδρα: -

Picture
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ
Picture
Έτος Ιδρύσεως: 1888
Χρώματα: Πράσινο - Άσπρο
Έδρα: Στάδιο Άργους

Picture
Ο Παναργειακός ιδρύθηκε το 1926 ως «Παναργειακός Σύλλογος Εθνικής Φυσικής Αγωγής». Επικεφαλής της ιστορικής αυτής κίνησης ο λογοτέχνης Γεώργιος Λογοθέτης, που είχε εγκατασταθεί στο Άργος από το 1923 προερχόμενος από τις Σπέτσες.

Από το 1926 ως το 1933 συμμετέχει μόνο σε φιλικούς αγώνες. Το 1933 ο Παναργειακός αδρανοποιείται και επαναδραστηριοποιείται το 1945 ως Παναργειακός Α.Π.Ο.. Το 1947 συμμετέχει για πρώτη φορά σε επίσημη διοργάνωση αφού εν τω μεταξύ έχει γίνει μέλος της Ε.Π.Σ. Αργολιδοκορινθίας.

Η μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας του Παναργειακού είναι η συμμετοχή του ως πρωταθλητή Νοτίου Ομίλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του 1957 που διεξήχθη με δέκα ομάδες: από την Αθήνα τον Παναθηναϊκό, τον Απόλλωνα και τον Πανιώνιο, από τον Πειραιά τον Ολυμπιακό, τον Εθνικό και την Προοδευτική, από την Θεσσαλονίκη τον Άρη και τον Π.Α.Ο.Κ. και την πρωταθλήτρια του Βορείου Ομίλου, Δόξα Δράμας.

Τη δεκαετία του '90 ο Παναργειακός συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Β' εθνικής ποτέ όμως δεν κατάφερε να πετύχει τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α' εθνικής. Τα τελευταία χρόνια η ομάδα συμμετέχει είτε στα τοπικά πρωταθλήματα Αργολίδας είτε στο πρωτάθλημα της Δ' εθνικής, παραμένει όμως ο πιο αγαπημένος σύλλογος για τους Αργείους φιλάθλους.

Στις 31 Μαΐου του 2008 κατέκτησε το Κύπελλο Ερασιτεχνών νικώντας τη Νίκη Πολύγυρου με 3-0 στην παράταση.


Ο ύμνος του Παναργειακού:
ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ
Picture
Έτος Ιδρύσεως: 1955
Χρώματα: Κόκκινο - Άσπρο - Πράσινο
Έδρα: Στάδιο Ναυπλίου

Picture
Ο Πανναυπλιακός-Ηρακλής Γ.Σ.  ιδρύθηκε στο Ναύπλιο το 1955 με τη συγχώνευση του Πανναυπλιακού Γ.Σ. και του Ηρακλή Πρόνοιας. 

Ο Πανναυπλιακός Γ.Σ. ιδρύθηκε το 1924 και ο Ηρακλής Πρόνοιας το 1929. Πριν τη συγχώνευση του 1955 οι δύο σύλλογοι είχαν ξανασυγχωνευθεί το 1932. 

Το καλοκαίρι του 2011 η ΕΠΟ ενέκρινε την συγχώνευση του Παναυπλιακού με την Ένωση Μιδέας. Σκοπός της συγχώνευσης ήταν η επιστροφή του Πανναυπλιακού στις εθνικές κατηγορίες από τις οποίες απείχε εκείνη την περίοδο. Η ομάδα που προέκυψε από την συγχώνευση ονομάστηκε Πανναυπλιακός 2011 - Ένωση Μιδέας


ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Picture
Έτος Ιδρύσεως: 1963
Χρώματα: Κόκκινο - Μαύρο
Έδρα: Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου

Picture
Η ιστορία της ομάδος ξεκινά το 1959, όταν δημιουργήθηκε ο Παγκορινθιακός μετά από τη συγχώνευση δύο παλιών ομάδων της Κορίνθου, του Ολυμπιακού και του Αχιλλέα. Ο Παγκορινθιακός ήταν μεταξύ των ομάδων που έλαβαν μέρος στο πρώτο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας τη περίοδο 1959-1960. Η πρεμιέρα εκείνης της περιόδου, που αποτελεί και πρεμιέρα των πρωταθλημάτων Εθνικής Κατηγορίας, έχει γραφεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία του κορινθιακού ποδοσφαίρου καθώς για την πρώτη αγωνιστική ο Παγκορινθιακός νίκησε με 1-0 τον Ολυμπιακό .

Το 1963 ο Παγκορινθιακός και η ομάδα του Άρη Κορίνθου συγχωνεύονται και δημιουργούν τoν "A.Π.Σ. Κόρινθος". Η Κόρινθος αγωνίστηκε στη Β' εθνική κατηγορία έως το 1979 που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο νότιο όμιλο. Στη συνέχεια ως το 1982 συμμετείχε στην Α' Εθνική κατηγορία. 

Στη Β' εθνική κατηγορία επανήλθε το 1986, όπου παρέμεινε έως το 1991. Τη σεζόν 1990-1991 η Κόρινθος όντας αήττητη εντός έδρας καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση και προβιβάζεται στην Α' Εθνική κατηγορία. Η επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία συνδυάζεται από μια καλή πορεία τη σεζόν 1991-1992, κατά την οποία εξασφάλισε άνετα την παραμονή της παίζοντας κατα διαστήματα θεαματικό ποδόσφαιρο. Όμως, την επόμενη σεζόν, 1992-1993, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με αποτέλεσμα τον υποβιβασμό της ομάδας.

Από το 1993 αρχίζει η φθίνουσα πορεία της ομάδας της Κορίνθου. Τις περιόδους 1993-94 και 1994-95 αγωνίζεται στη Β΄ Εθνική, ενώ τις σεζόν 1995-96 ως 1997-98 στη Γ΄ Εθνική.

Τις περιόδους 1998-99 και 1999-2000 συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής και μετά υποβιβάζεται. Μετά τον υποβιβασμό μετέχει στο τοπικό πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Κορινθίας για δύο αγωνιστικές περιόδους (2000 ως 2002). 

Την χρονική περίοδο 2002 ως 2007 η Κόρινθος αγωνίζεται στη Δ΄Εθνική, από όπου προβιβάζεται το 2007 στη Γ΄ Εθνική, στην οποία αγωνίζεται ως σήμερα διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο.

Ο ύμνος της ομάδας:
0 Comments



Leave a Reply.



    Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

    Αρχεία

    November 2015
    September 2013
    December 2012
    October 2012
    June 2012
    March 2012
    February 2012
    November 2011
    October 2011
    July 2011
    June 2011

© COPYRIGHT 2010. Ta Nea tis Mikrospilias 24
  • ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • I ❤ ΜΙΚΡΟΣΠΗΛΙΑ
  • ΜΙΚΡΟΣΠΗΛΙΑ TV
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ